Activitats

JOTA/JOTI

JOTI, octubre 2018

Anualment, des de fa un munt d’anys els scouts d’arreu del món es conjuren per fer una trobada a través de les ones. En els seus orígens la trobada es feia a través de la radio, avui hem afegit internet. Durant el 3er cap de setmana d’Octubre sempre ens preparem per passar 24 hores parlant amb amics i amigues arreu del món.

Sant Jordi

CastanyJordi, octubre 2021

Des de l’origen de l’Associació Catalana de Scouts, cada any i sense excepció ens hem trobat per celebrar el nostre Sant Jordi. Durant aquesta activitat els nostres agrupaments es troben per, jugar, aprendre i créixer junts i juntes. No son pocs els agrupaments de fora de l’Associació que tot sovint s’animen a participar.

Internacional

WFIS Eurocamp London 2018

La federació que ens acull, WFIS, proposa anualment un munt d’activitats per internacionalitzar la nostre acció educativa. Des de la nostra fundació no hem faltat a a cap dels Eurocamps; sovint hem assistit als worshops que es celebren anualment i sempre hem enviat un contingent a l’assemblea europea. Alhora, no son poques, les participacions realitzades en altres projectes com son el pathfinder belt, discover the world, friendship etc.

Formació

Indaba, septembre 2020

Considerem que la formació dels nostres adults és imprescindible per generar un programa educatiu de qualitat. A més de la formació exigida per la Generalitat com son els cursos de Monitor i Director de lleure, nosaltres proposem als nostres scouters que es formin en tècniques i coneixements escoltes. Per fer-ho contem amb l’ensenya de fusta i un sèrie de cursos de caràcter intern per reforçar, la tècnica, la mística i la metodologia de les diferents branques.

Altres esdeveniments

Consulteu el Calendari públic de l'Associació