• JOTA/JOTI?qui-som Anualment, des de fa un munt d’anys els scouts d’arreu del món es conjuren per fer una trobada a través de les ones. En els seus orígens la trobada es feia a través de la radio, avui hem afegit internet. Durant el 3er cap de setmana d’Octubre sempre ens preparem per passar 24 hores parlant amb amics i amigues arreu del món.

 

 

  • SANT JORDI Des de l’origen de l’Associació Catalana de Scouts, cada any i sense excepció ens hem trobat per celebrar el nostre Sant Jordi. Durant aquesta activitat els nostres agrupaments es troben per, jugar, aprendre i créixer junts i juntes. No son pocs els agrupaments de fora de l’Associació que tot sovint s’animen a participar.

 

 

  • INTERNACIONAL L’associació que ens acull, WFIS, proposa anualment un munt d’activitats per internacionalitzar la nostre acció educativa. Des de la nostra fundació no hem faltat a a cap dels Eurocamps; sovint hem assistit als worshops que es celebren anualment i sempre hem enviat un contingent a l’assemblea europea. Alhora, no son poques, les participacions realitzades en altres projectes com son el pathfinder belt, discover the world, friendship etc.

 

 

  • FORMACIÓ Considerem que la formació dels nostres adults és imprescindible per generar un programa educatiu de qualitat. A més de la formació exigida per la Generalitat com son els cursos de Monitor i Director de lleure, nosaltres proposem als nostres scouters que es formin en tècniques i coneixements escoltes. Per fer-ho contem amb l’ensenya de fusta i un sèrie de cursos de caràcter intern per reforçar, la tècnica, la mística i la metodologia de les diferents branques.